Et godt sted at være aktiv

I Thorsminde finder du foreninger, der dækker mange forskellige interesser.

Thorsminde Borgerforening

Borgerforeningen er for alle borgere i Thorsminde, som holder af byen. Borgerforeningen arbejder aktivt med arrangementer og udvikling af hele området.

Thorsminde Jagtforening

Thorsminde har en aktiv og stolt jagtforening hvor vi samles og deler vores viden og erfaring med jagten i vores lokale område

Thorsminde Idrætsforening

I Thorsminde Idrætsforening har du mulighed for at dyrke forskellige idrætsgrene.
Her er tilbud til både børn, unge og voksne.

Thorsminde Coastal Roklub

Thorsminde Coastal Roklub er ”wild water rafting” på åbent hav – og meget mere end det.  Foreningen holder til i Havets og i Fjordens Hus.

Thorsminde Lokalarkiv

Thorsminde Lokalarkiv sørger for, at historierne om menneskers liv og levned i Thorsminde ikke går i glemmebogen. Foreningen er drevet af frivillige ildsjæle.

Mindbo Centret

Mindbo Centret er medborger huset i Thorsminde. Her er en række aktiviteter i løbet af året, ligesom vi udlejer centret til fester, møder og lignende.

Strandingsmuseets Venneforening

Strandingsmuseum St. George er et museum i verdensklasse med solid støtte fra lokalområdet. Alle kan blive medlemmer af museets støtteforening for kun 150 kr. om året og få en række fordele.

Thorsminde-Fjand Fiskeriforening

 

 

Thorsminde Hundepark

Borgerforeningen har etableret en hundepark i byen, som kan benyttes af alle hunde og hundejere. Parken ligger i forlængelse af bevægelsesparken ved sportshallen på Rørvænget. I parken kan hundene løbe frit omkring, mens ejerene kan nyde en pause på opstillet bord/bænkesæt. Når man slipper sin hund fri, skal man kunne kalde den til sig i enhver givende situation, ligesom man skal fjerne hundens evt. efterladenskaber på de slået gangstier rundt om i parken.

Vesterhavsklyngen

Vesterhavsklyngen er et samarbejde mellem frivillige lokale kræfter & Holstebro Kommune

Vesterhavsklyngen er en fælles organisation for landsbyerne Thorsminde, Sdr. Nissum, Husby, Staby og Madum. Klyngesamarbejdet har som hovedformål at udvikle området på lokalbefolkningens præmisser. Dette skal ske gennem samarbejde med alle parter i området, såvel private, foreninger, erhvervsliv og det offentlige.

Kontakt

Thorsminde Borgerforening
Tlf. +45 2890 1597

Thorsminde Havn
Vesterhavsgade 1a, Thorsminde
6990 Ulfborg
Tlf. +45 9749 7044

Velkommen til Thorsminde

På tangen, hvor det barske Vesterhav møder den rolige Nissum Fjord, finder du Thorsminde. Her er oplevelser til alle, som søger unikke oplevelser, og masser af frisk luft.