Et godt sted at være aktiv

I Thorsminde finder du foreninger, der dækker mange forskellige interesser.

Thorsminde Fællesforening

Fællesforeningen er for alle borgere i Thorsminde, som holder af byen. Fællesforeningen arbejder aktivt med arrangementer og udvikling af hele området.

Thorsminde Jagtforening

Thorsminde har en aktiv og stolt jagtforening hvor vi samles og deler vores viden og erfaring med jagten i vores lokale område

Mindbocentret

Mindbocentret er medborgerhuset i Thorsminde. Her er en række aktiviteter i løbet af året, ligesom vi udlejer centret til fester, møder og lignende.

Thorsminde Coastal Roklub

Thorsminde Coastal Roklub er ”wild water rafting” på åbent hav – og meget mere end det.  Foreningen holder til i Havets og i Fjordens Hus.

Strandingsmuseets Venneforening

Strandingsmuseum St. George er et museum i verdensklasse med solid støtte fra lokalområdet. Alle kan blive medlemmer af museets støtteforening for kun 150 kr. om året og få en række fordele.

Konsumfisk

Konsumfisk er et fiskeriklynge-samarbejde mellem de tre vestkysthavne Thyborøn, Hvide Sande og Thorsminde og arbejder for at skabe optimale rammer for samarbejdet mellem havnene. En platform for udvikling og sparring i forhold til nye idéer og tiltag på konsumfiskområdet.

Vesterhavsklyngen

Vesterhavsklyngen er et samarbejde mellem frivillige lokale kræfter & Holstebro Kommune

Vesterhavsklyngen er en fælles organisation for landsbyerne Thorsminde, Sdr. Nissum, Husby, Staby og Madum. Klyngesamarbejdet har som hovedformål at udvikle området på lokalbefolkningens præmisser. Dette skal ske gennem samarbejde med alle parter i området, såvel private, foreninger, erhvervsliv og det offentlige.

Thorsminde Naturskole

Gå på opdagelse i naturen ved fjorden og havet
Thorsminde Naturskole er placeret i naturskønne omgivelser i fiskerbyen Thorsminde på den smalle tange mellem Nissum Fjord og Vesterhavet. Uanset hvor man færdes i byen, har man en skøn udsigt til fjord, klitter og hav.

Med udgangspunkt fra naturskolen kan man gå på opdagelse i naturen ved fjorden og havet og f.eks. prøve at fiske, rense og tilberede fisk. Med andre ord er der rig mulighed for at få ny viden, forståelse for naturen og nye oplevelser.

Kontakt

Thorsminde Fællesforening

Tlf. +45 24 25 23 48

Thorsminde Havn

Tlf. +45 97 49 70 44

Vesterhavsgade 1a, Thorsminde

6990 Ulfborg

Velkommen til Thorsminde

På tangen, hvor det barske Vesterhav møder den rolige Nissum Fjord, finder du Thorsminde. Her er oplevelser til alle, som søger unikke oplevelser, og masser af frisk luft.