Badesikkerhed for hele familien

Mange har lyst til en frisk dukkert i Vesterhavet, men er omvendt lidt nervøse for havet, som kan være lumsk under overfladen.

I Thorsminde finder du en af Vestkystens brede sandstrande med frisk havvand, hvor du ikke behøver være nervøs for egen eller børnenes sikkerhed.

Vi har gjort vores til, at I kan bade så sikkert som muligt.

Mellem to høfder har vi udspændt en af vestkystens eneste badeliner, som uden at skæmme indhegner et område, hvor der er godt at bade for både store og små.

Skulle uheldet være ude, og du bliver grebet af en understrøm, giver badelinen tryghed for, at du ikke driver længere ud end godt er.

Vi oplever, at bundforholdene er rolige i området, men kun en tåbe frygter ikke havet. Vi giver dig blot mulighed for at bade lidt mere sikkert end andre steder langs kysten.

Fra den 1. juni 2019 suppleres badelinen i Vesterhavet ved Thorsminde strand med et livreddertårn og livredder fra TrygFonden

Er uheldet ude, så kontakt omgående Kystredningstjenesten Thorsminde

Døgnvagt tlf. 9749 7190

Kontakt

Thorsminde Borgerforening
Tlf. +45 2890 1597

Thorsminde Havn
Vesterhavsgade 1a, Thorsminde
6990 Ulfborg
Tlf. +45 9749 7044

Velkommen til Thorsminde

På tangen, hvor det barske Vesterhav møder den rolige Nissum Fjord, finder du Thorsminde. Her er oplevelser til alle, som søger unikke oplevelser, og masser af frisk luft.