Du leder forgæves efter Michelin-stjerner i Thorsminde

Er du på udkig efter den unikke gourmetoplevelse, der får Michelin-stjerner til at glimte, skal du ikke køre til Thorsminde. Vi er ikke kendt for restauranter i verdensklasse.

Til gengæld har vi flere spisesteder, hvor I kan stille sulten og samtidig nyde de unikke omgivelser mellem hav og fjord.

Det sker i Thorsminde
Se kalenderen

Restaurant og Café St. George

På Strandingsmuseum St. George finder du Café og Restaurant St. George, som holder åbent i museets åbningstid. Til hverdag er det muligt at købe kaffe og kage, mens det i weekenderne også er muligt at købe skønne, varme retter fra køkkenet.

Gammel Havn Røgeri

Her sælges dagfrisk fisk fra Thorsminde Fiskeauktion. Håndskårne filetér og hjemmelavede seafood delikatesser, frokost og nyrøget fisk lige fra røgeovnen.

Havnevej 1A, Thorsminde

Tlf. 24499741

Nørgaard Fisk og Røgeri

Tilbyder både fersk og røget fisk og andre lækkerier til både export og private.

Café Havglimt
 

 Vesterhavsgade 1B, Thorsminde

Lidt længere væk?

Èr det gourmetmaden, der trækker, så er der fra Thorsminde kun 30 kilometer til Nørre Vosborg ved Vemb. Her finder I en af Vestjyllands smukkeste herregårde, hvor den gode mad er i højsædet.

Thorsminde Kro

Thorsminde Kro er kendt for sin gode betjening og hyggelige bodegastemning.

Kontakt

Thorsminde Borgerforening
Tlf. +45 2125 0368

Thorsminde Havn
Vesterhavsgade 1a, Thorsminde
6990 Ulfborg
Tlf. +45 9749 7044

Velkommen til Thorsminde

På tangen, hvor det barske Vesterhav møder den rolige Nissum Fjord, finder du Thorsminde. Her er oplevelser til alle, som søger unikke oplevelser, og masser af frisk luft.