Du leder forgæves efter Michelin-stjerner i Thorsminde

Er du på udkig efter den unikke gourmetoplevelse, der får Michelin-stjerner til at glimte, skal du ikke køre til Thorsminde. Vi er ikke kendt for restauranter i verdensklasse.

Til gengæld har vi flere spisesteder, hvor I kan stille sulten og samtidig nyde de unikke omgivelser mellem hav og fjord.

Nørgaard Fisk og Røgeri

Tilbyder både fersk og røget fisk og andre lækkerier til både eksport og private.

Nyd en dejlig frokost på terrassen med udsigten til havnens skibe på Vesthavnen – i fiskebutikken er der altid et stort udvalg af forskellige delikatesser og specialiteter, der er et besøg værd.  

Butikken er åbent hele året!

Restaurant Vestkysten

Rønnevej 2, Thorsminde

Restauranten er desværre lukket p.t.!!!!

Restaurant Vestkysten er stedet hvor man kan sidde med venner og familie i varme lyse lokaler med nordisk stil, hvor kunden altid vil være i højsædet. Her er vi kendt for vores gode gammeldags dansk mad! Vores store wienersnitzel af kalveinderlår og pandestegte rødspætter. Vores flotte smørrebrød og lakselagkage. Her vil også være brunch i weekenderne og mange andre lækre ting. Her kan man også bestille selskaber både med lokale og ud af huset. Her er det altid et besøg værd og skinner solen vil der være åben på den store terrasse.

Lidt længere væk?

Èr det gourmetmaden, der trækker, så er der fra Thorsminde kun 30 kilometer til Nørre Vosborg ved Vemb. Her finder I en af Vestjyllands smukkeste herregårde, hvor den gode mad er i højsædet.

Café Havglimt

Vi tilbyder dejlig veltilberedt mad af de bedste råvarer. Du kan også nyde en gammeldags isvaffel eller lækker hjemmebagt kage og kop frisk brygget kaffe i vores café eller på vores skønne terrasse med en flot havudsigt. 

Vesterhavsgade 1B,Thorsminde tlf. 9749 7166

Gammel Havn Café

I det gamle røgeri på Gammel Havnen i Thorsminde findes denne lille perle af en Café, som ligger lige ved fjorden og meget tæt på Vesterhavet. Her serveres mad og drikke.

friis-holm@e-box.dk

Slusens café og take away

Skolegade 1, Thorsminde

Så tæt man kan komme på slusen og lige på hjørnet af Skolegade findes den skønne perle med de mest udsøgte variation af lækre spiseretter såsom pizza, bruger, smørrebrød, spydstegte kyllinger, sandwich, salatbar, fisk & skaldyrsbar, brød & kager, dagens retter, wienerschnitzel og stjerneskud.

 

 

Kontakt

Thorsminde Borgerforening
Tlf. +45 2890 1597

Thorsminde Havn
Vesterhavsgade 1a, Thorsminde
6990 Ulfborg
Tlf. +45 9749 7044

Velkommen til Thorsminde

På tangen, hvor det barske Vesterhav møder den rolige Nissum Fjord, finder du Thorsminde. Her er oplevelser til alle, som søger unikke oplevelser, og masser af frisk luft.