Du leder forgæves efter Michelin-stjerner i Thorsminde

Er du på udkig efter den unikke gourmetoplevelse, der får Michelin-stjerner til at glimte, skal du ikke køre til Thorsminde. Vi er ikke kendt for restauranter i verdensklasse.

Til gengæld har vi flere spisesteder, hvor I kan stille sulten og samtidig nyde de unikke omgivelser mellem hav og fjord.

Nørgaard Fisk og Røgeri

Tilbyder både fersk og røget fisk og andre lækkerier til både eksport og private.

Nyd en dejlig frokost på terrassen med udsigten til havnens skibe på Vesthavnen – i fiskebutikken er der altid et stort udvalg af forskellige delikatesser og specialiteter, der er et besøg værd.  

Butikken er åbent hele året!

Vesthavnen 13, Thorsminde
Tlf. 30 29 12 47

Café Havglimt

Vi tilbyder dejlig veltilberedt mad af de bedste råvarer. Du kan også nyde en gammeldags isvaffel eller lækker hjemmebagt kage og kop frisk brygget kaffe i vores café eller på vores skønne terrasse med en flot havudsigt.

 

 

Vesterhavsgade 1B, Thorsminde
Tlf. 97 49 71 66

Gammel Havn Café

I det gamle røgeri på Gammel Havnen i Thorsminde findes denne lille perle af en Café, som ligger lige ved fjorden og meget tæt på Vesterhavet. Her serveres mad og drikke.

Havnevej 3 2, Thorsminde
Tlf. 28 35 49 32

Slusens café og take away

Så tæt man kan komme på slusen og lige på hjørnet af Skolegade findes den skønne perle med de mest udsøgte variation af lækre spiseretter såsom pizza, bruger, smørrebrød, spydstegte kyllinger, sandwich, salatbar, fisk & skaldyrsbar, brød & kager, dagens retter, wienerschnitzel og stjerneskud.

Skolegade 1, Thorsminde
Tlf. 21 90 58 34

Nørre Vosborg – Lidt længere væk?

Èr det gourmetmaden, der trækker, så er der fra Thorsminde kun 30 kilometer til Nørre Vosborg ved Vemb. Her finder I en af Vestjyllands smukkeste herregårde, hvor den gode mad er i højsædet.

Vembvej 35, 7570 Vemb
Tlf. 97 48 48 97

Kontakt

Thorsminde Fællesforening

Tlf. +45 24 25 23 48

Thorsminde Havn

Tlf. +45 97 49 70 44

Vesterhavsgade 1a, Thorsminde

6990 Ulfborg

Velkommen til Thorsminde

På tangen, hvor det barske Vesterhav møder den rolige Nissum Fjord, finder du Thorsminde. Her er oplevelser til alle, som søger unikke oplevelser, og masser af frisk luft.