Ta’ del i energieventyret i Thorsminde

Når energieventyret på Thorsminde Havn for alvor tager fart med tilstedeværelsen af både RWE og Vattenfall, vil indbyggertallet blive mere end fordoblet i den vestjyske by. Det skaber i en årrække grobund for at lave forretning i området for en lang række af virksomhedstyper.

Derfor har Erhvervshus Midtjylland ladet virksomhedskonsulent Ole Overgaard udstationere i Holstebro Kommune for at hjælpe de lokale virksomheder med at se det store potentiale i energieventyret.

For dig som virksomhedsejer kan det være lige til at lave forretning i kølvandet på havvindmølleparkerne, men det kan også kræve nye måder at se din virksomheds ydelser på, og det er her Erhvervshus Midtjylland kommer ind i billedet.

Der bliver brug for materialer, service og andre forsyninger til mandskab og arbejdspladser i hele Thorsminde. Medarbejderne skal have en bolig, de skal transporteres, ligesom der også ligger muligheder i alt lige fra indkøb til bespisning, vaskeri og overnatning.

Kontakt Erhvervshus Midtjylland

Er du interesseret i at høre mere om de muligheder, Thorsminde som servicehavn kan tilbyde din virksomhed, er du velkommen til at kontakte virksomhedskonsulent Ole Overgaard fra Erhvervshus Midtjyllands på +45 3080 1396. eller oov@erhvervshusmidtjylland.dk.

Besøg vores supplier hub 

Kontakt os her

15 + 8 =

Kontakt

Thorsminde Borgerforening
Tlf. +45 2890 1597

Thorsminde Havn
Vesterhavsgade 1a, Thorsminde
6990 Ulfborg
Tlf. +45 9749 7044

Velkommen til Thorsminde

På tangen, hvor det barske Vesterhav møder den rolige Nissum Fjord, finder du Thorsminde. Her er oplevelser til alle, som søger unikke oplevelser, og masser af frisk luft.