Messengers of Music – A Divine Force- Jazzkoncert

  • Dato6. oktober 2019
  • Tidspunkt13:00
  • StedNørre Vosborg
  • Priskr. 150,00/175,00,-

Bemærk!

Medlemmer af Thorsminde Borgerforening tilbydes denne koncert til særpris (kr. 150,-) – ring eller send sms til Birte på tlf. 2739 1111 og få oplyst linket, hvor billetten kan købes til kampagneprisen

– Brunch og jazzkoncert med Anders Bergcrantz Quintet

Udsøgte specialiteter fra det vestjyske spisekammer efterfulgt af sublim jazz med den nordiske Anders Bergcrantz Quintet.

Trompetisten Anders Bergcrantz er, af indtil flere jazzmedier blevet udråbt til den bedste jazztrompetist. Hans expressive udtryk emmer af intensitet, samtidig med at han har en sjælden lyrisk side. Bergcrantz Quintet omgiver sig med 4 af den nordiske scenes mest interessante jazzmusikere. Robert Nordmark hører til den absolutte elite af svenske saxofonister, men høres kun sjældent i Danmark. Det rådes der nu bod på. Rytmegruppen som runder denne kvintet er en af mest sammenspillede trioer. De har spillet over 300 koncerter, og har turneret over det meste af verden med jazzikoner, som David Liebman, Tim Hagans og Jerry Bergonzi.

Medvirkende: Anders Bergcrantz – trompet (S), Anders Mogensen – trommer (DK), Robert Nordmark – sax (S), Carl Winther – piano (DK) , Johnny Åman – bas (SF)

 

Du har denne aften to muligheder for billetter enten:

1. Billet kun til koncerten fra kl. 13.00 – 14.00 eller

2. Brunch og koncert:

  • 11.00 – 12.30 Brunch
  • 13.00 – 14.00 Koncert

Først vælger du billet til koncerten, når du har trykt på knappen “Køb Billet” og derefter kan du tilvælge Brunch.

 

Klassiske Dage program

Læs mere om programmet for dette års Klassiske Dage – Prayers & Stories

 

Har du glemt at købe billet til mad?

Hvis du allerede har købt billet til arrangementet, men nu har fundet ud af, at du også ønsker at spise inden koncerten, så kan du købe billet til Brunch menu her:

Brunch menu – klik her, vælg i pop-up menuen til højre og tilføj til kurv

Læs vores handelsbetingelser her.

Kontakt

Thorsminde Borgerforening
Tlf. +45 2125 0368

Thorsminde Havn
Vesterhavsgade 1a, Thorsminde
6990 Ulfborg
Tlf. +45 9749 7044

Velkommen til Thorsminde

På tangen, hvor det barske Vesterhav møder den rolige Nissum Fjord, finder du Thorsminde. Her er oplevelser til alle, som søger unikke oplevelser, og masser af frisk luft.