Generalforsamling i Thorsminde Borgerforening er UDSAT!

  • Dato27. marts 2021
  • Tidspunkt10:00
  • StedMindbocentret Thorsminde
  • PrisGratis
  • ArrangørThorsminde Borgerforening

Lørdag den 27. marts afholdes der Generalforsamling i Thorsminde Borgerforening. Dagsorden iflg. vedtægterne. Indkomne forslag skal være formanden i hænde senest 5 dage før.

Den planlagte generalforsamling er udsat pga. samfundssituationen og restriktionerne fra myndighederne i forbindelse med COVID – 19. Og i flg., foreningens vedtægter er der ikke hjemmel til at afholde Generalforsamlingen virtuelt – vi udsætter derfor Generalforsamlingen til det igen bliver muligt at gennemføre ved fysisk fremmøde. Vi vil holde jer orienteret om ny dato og dagsorden i Torsdags – Avisen og her på siden.

Ovenstående betyder, at kontingentbeløbet fortsætter uændret med betaling senest 1/5.21 og den nuværende bestyrelse bliver siddende i foreningen indtil den udsatte Generalforsamling kan gennemføres.

Vi vil i marts månes husstandomdele nyhedsbrev og kontingentopkrævning. Såfremt der ikke er en postkasse ved jeres husstand (og I ikke er på vores mailliste) vil vi gerne, at i sender jeres mailadresse til os på thorsmindeborgerforening@hotmail.com, så vil vi sende nyhedsbrevet og opkrævningen på mail til jer. 

Bestyrelsen

Thorsminde Borgerforening

Kontakt

Thorsminde Borgerforening
Tlf. +45 2890 1597

Thorsminde Havn
Vesterhavsgade 1a, Thorsminde
6990 Ulfborg
Tlf. +45 9749 7044

Velkommen til Thorsminde

På tangen, hvor det barske Vesterhav møder den rolige Nissum Fjord, finder du Thorsminde. Her er oplevelser til alle, som søger unikke oplevelser, og masser af frisk luft.